MISIJA, VIZIJA, CILJ

MISIJA

Misija naše kompanije jeste da obezbedimo širok spektar kvalitetnih rezervnih delova i opreme za komercijalna i priključna vozila na našim prostorima.

Težimo uspostavljanju evropskih standarda poslovanja u ovoj oblasti, od pružanja usluga na najvišem nivou, do konstantnog praćenja trendova iz programa teretnih vozila.

Orijentisani smo da kroz neprekidno unapređenje kvaliteta ponude, zadovoljimo očekivanja klijenata i potrošača.

Pažnju posvećujemo dostupnosti i teritorijalnoj pokrivenosti naših objekata.

Uz stalno širenje distributivne mreže jačamo brend, odgovaramo zahevima tržišta i idemo u susret potrebama kupaca.

Želja je da se klijenti u svakom momentu mogu osloniti na naš prodajni kapacitet.

Naš prioritet se ogleda u uspostavljanju dugoročnog poverenja kupaca i saradnika, kao i kvalitetnih poslovnih odnosa sa našim partnerima.

Dobrobit zaposlenih u preduzeću, njihovo usavršavanje i napredovanje, bitno nam je zarad permanentnog poboljšanja pružene usluge i celokupnog učinka.

VIZIJA

Vizija naše kompanije je da budemo najpouzdaniji distributer rezervnih delova za teretna vozila na teritoriji Srbije i Bosne i Hercegovine.

Poslujući planski i odgovorno, težimo da održimo dosadašnju reputaciju, opravdamo poverenje kupaca, i postanemo lider na tržištu naše delatnosti.

Predano nastojimo da budemo izuzetni u svemu što radimo i jačamo našu poziciju.

CILJ

Cilj nam je da kao složan i posvećen tim, pružimo pravu brigu o vozilima naših klijenata i efikasno rešimo nastale probleme, jer zaista VRAĆAMO NA PRAVI PUT.