Profil firme

Firma BODENA D.O.O. osnovana je 1997. godine.

IMG_1142-bez-kablova-bodenaPored sedišta u Temerinu, poslujemo i u Novom Sadu, Beogradu, Čačku i Nišu u Srbiji, i Banja Luci i Bijeljini u Bosni i Hercegovini.

Jedni smo od najvećih uvoznika delova i opreme za komercijalna i priključna vozila, a nudimo i usluge servisiranja i održavanja kamiona i autobusa.

Fokusirani smo na praćenje trendova iz ove oblasti sa ciljem da adekvatno odgovorimo na potrebe kupaca i tržišne promene.

Kontinuiranim ulaganjem u resurse razvijamo svest, obučenost i kompetentnost zaposlenih kako bismo neprekidno poboljšavali efektivnost i efikasnost naših procesa.

Dugogodišnje iskustvo i tradicija rezultirale su velikim brojem zadovoljnih klijenata i pozitivnih referenci, te važimo za pouzdanog partnera.

a3
a1

VOLVO, SCANIA, DAF, IVECO, MERCEDES-BENZ i MAN

Cilj nam je da ponudimo proizvode i usluge sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.
Prodajni asortiman sastoji se od delova za VOLVO, SCANIA, DAF, IVECO, MERCEDES-BENZ i MAN teretna vozila.

Zvanični smo distributeri firmi MAHLE Aftermarket GmbH, Diesel Technic AG, Cojali S.L., NRF B.V., SogefiPro, Frimatec Automotive GmbH, Universal Components UK Ltd, ElringKlinger AG, The Timken Company  i drugih, (čiji sertifikati su pod odeljkom Dokumenti), ali u našem asortimanu možete pronaći i veliki broj rezervnih delova ostalih poznatih brendova.

Uz to, nudimo usluge servisiranja i održavanja istih, kao i profesionalni remont i reglažu svih vrsta UPI injektora.

Pružamo mogućnost izlaska na teren naših mehaničara, a dostupni smo i za konsultacije klijentima.